Kerstboomstandaarden

In de aanloop naar kerst kun je in onze webshop terecht voor kerstboomstandaarden. Deze zijn ideaal om jouw kerstboom stevig rechtop neer te zetten. In een kerstboom standaard staat de boom een stuk stabieler dan in een pot, waardoor je hier langer plezier van hebt. Ook met decoratie en verlichting blijft de kerstboom kaarsrecht staan, waardoor de decoratie nóg beter tot zijn recht komt. Bij Tuincentrum Tullekensmolen kun je vanaf eind november terecht voor een prachtige kerstboom die helemaal bij jouw wensen past. In de winkel vind je de Easyfix kerstboomstandaard die je helpt om hier optimaal van te genieten!

Waarom plaats je een kerstboom in een standaard?

Een huis vol visite met kerst, een hond of kat doe rond rent, of kinderen die lekker wild spelen; je wit natuurlijk niet dat jouw feestelijk opgetuigde kerstboom omvalt in de hectiek! Een kerstboom moet nu eenmaal stevig staan en daarom is een kerstboomstandaard ideaal. Door middel van de standaard staat de boom kaarsrecht én stevig. Eventueel kun je de kerstboom voet nog wat decoreren door dit in een mand te plaatsen, of hier een mooi doek omheen te leggen. Zo past de kerstboomstandaard straks helemaal bij de rest van de kerstdecoratie en hoef je je daar helemaal geen zorgen meer over te maken!

Hoe plaats je een kerstboom in de Easyfix kerstboom standaard?

Om een kerstboom in de standaard te plaatsen, plaats je de afgezaagde stam van de kerstboom in het gat. Vervolgens draai je aan de klemmen van de kerstboom standaard om de kerstboom stevig vast te zetten. Daarna kun je met veel plezier aan de slag gaan met het optuigen van de kerstboom! Er zijn verschillende soorten standaarden, waaronder de kerstboomstandaarden die voorzien zijn van een water reservoir. Als dit het geval is dan geeft de waterstand indicatie aan wanneer je opnieuw water kunt geven aan de kerstboom. Het ideale aan zo'n standaard is dat deze jaren mee gaat; dus ook andere formaten en vormen kerstbomen van de volgende jaren kun je kaarsrecht neerzetten! 

Een kerstboom met standaard uitkiezen

Vanaf eind november vind je bij Tuincentrum Tullekensmolen echte kerstbomen, die vanaf de parkeerplaats al staan te pronken! Zo kun je precies de boom vinden die in jouw interieur past. Met een kerstboom standaard erbij ben je meteen klaar om de boom thuis op te tuigen en er een prachtige kerst van te maken. 

Filter op Verberg filters
1 - 1 van 1 producten