Kerst

Het kerstassortiment van Tuincentrum Tullekensmolen belooft weer veel goeds. Zo kun je bij ons uiteraard rekenen op mooie echte kerstbomen, zoals de Nordmann Spar. Daarnaast helpen we je graag om deze goed en mooi neer te zetten door middel van kwalitatieve kerstboomstandaarden. Een sierlijk gedecoreerde tuin kan niet achterblijven als het aan ons ligt en daarom bieden wij dan ook kerstverlichting aan voor buiten. Op het gebied van decoratie vind je mooie groen artikelen in ons assortiment waarmee je een kerststukje kunt samenstellen naar keuze. 

Het kerst assortiment van Tuincentrum Tullekensmolen

Ons assortiment kenmerkt zich door een grote variatie aan kwalitatieve tuinplanten. Daarom bieden wij uiteraard ook echte kerstbomen aan. De Nordmann Spar is de ideale kerstboom om een lange tijd plezier van te hebben. De voorpret begint natuurlijk al bij het ophangen van de kerstverlichting in de tuin, waardoor de koudere en donkere maanden op een knusse manier verlicht worden. In de aanloop naar kerst kom je ook steeds meer mooie decoratieve artikelen bij ons tegen om ook binnenshuis een warme kerstsfeer te creëren. Qua decoratie kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Kerst takken
  • Kerststukjes
  • Kerst kransen
  • Kerst groen om zelf kerststukken mee te maken

Je kunt meteen inspiratie op doen om zelf creatief aan de slag te gaan, of mooie kransen, takken en decoraties vinden om direct je huis mee te decoreren. Zo is er voor ieder iets naar wens te vinden in ons assortiment. 

Kerstbomen kopen in Beekbergen

Als je in de regio van Beekbergen woont, is Tuincentrum Tullekensmolen de ideale plek om jouw kerstboom te vinden. Wij staan te popelen om weer aan de slag te gaan met de mooie Nordmann Spar en om jou te helpen de ideale kerstboom te vinden! In de aanloop naar kerst vind je een grote selectie aan Nordmann Sparren in ons assortiment en helpen we je met veel plezier om de juiste boom te vinden. Ook helpen we je uiteraard bij het uitkiezen van de verlichting, zodat je de juiste formaten kiest voor de kerstboom, of de bomen en struiken die je in de tuin hebt staan. Vraag ons team hierbij gerust om advies!

Filter op Verberg filters
1 - 35 van 35 producten