Kerstbomen

Voor echte kerstbomen ben je bij Tuincentrum Tullekensmolen aan het juiste adres! Vanaf 21 november 2023 hebben wij weer echte kerstbomen in het tuincentrum. We helpen je graag om een mooie Nordmann Spar te vinden die aan jouw wensen voldoet. We hebben altijd een grote diversiteit aan kerstbomen in ons assortiment, zodat we voor verschillende wensen qua grootte en vormen de juiste boom kunnen vinden. We kijken er weer naar uit om je te mogen helpen dit seizoen. De kerstbomen kun je in ons tuincentrum vinden, evenals geschikte kerstverlichting voor binnen en buiten. Een kerstboomstandaard kan uiteraard niet ontbreken, dus die zul je ook in zowel onze winkel als in onze webshop vinden. 

Nordmann Spar kopen in Deventer

In ons tuincentrum nabij Deventer hebben wij vanaf november de mooiste Nordmann Sparren in ons assortiment. Wij helpen je met veel plezier om een kerstboom te vinden die past bij jouw wensen. Voor de aanschaf van de kerstboom is het handig om te bekijken hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Houd hierbij ook rekening van de hoogte. Als je een beetje in gedachten hebt wat voor vorm en maat boom je zou willen, is het hartstikke leuk om eens rond te kijken en de verschillen per boom in je op te nemen. Er zal altijd een boom uitspringen die het beste bij jouw wensen past! 

Echte kerstboom kopen in Beekbergen

De Nordmann Spar kenmerkt zich door de symmetrische vorm. Daarnaast heeft deze dikke, donkergroene naalden die niet snel uitvallen. Een bijkomend detail is dat de Nordmann Spar niet de karakteristieke geur heeft die dennenbomen hebben. Echter is dit wel een erg mooie én sterke kerstboom waar je veel plezier van zult hebben. Wanneer je een kerstboom hebt uitgekozen, kun je ook kiezen voor een kerstboomstandaard zodat deze goed en mooi rechtop blijft staan. Ook vind je natuurlijk bijpassende kerstverlichting in ons tuincentrum. Je kunt met de karakteristieke takken ook zelf mooie decoraties maken voor in huis. Knip bijvoorbeeld een paar van de achterste takken van de kerstboom af en maar hiermee een mooie kersttafel!

Waarom een Nordmann Spar?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een Nordmann Spar verkiezen boven andere kerstbomen, namelijk:

  • De naalden vallen minder snel uit 
  • De naalden zijn iets dikker en steviger en prikken daardoor niet
  • De Nordmann Spar heeft een mooie blauwgrijze gloed
Filter op Verberg filters
1 - 4 van 4 producten