Laat uw tuin schitteren met onze tuinplanten in Beekbergen

 

Welkom bij Tuincentrum Tullekensmolen, dé groene oase in Beekbergen waar uw tuindromen tot leven komen. Ontdek ons uitgebreide assortiment tuinplanten, zorgvuldig geselecteerd om te floreren in de prachtige omgeving van Beekbergen. Bij ons gaat tuinieren verder dan een hobby; het is een ervaring van lokale schoonheid en natuurlijke pracht.

Plan uw route

Tuincentrum Tullekensmolen ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Waarom kiezen voor Tuincentrum Tullekensmolen?

  • Lokale expertise: Wij begrijpen de unieke uitdagingen van tuinieren in Beekbergen en delen graag onze lokale expertise om uw tuin te laten bloeien.

  • Diversiteit in assortiment: Van kleurrijke bloemen tot onderhoudsvriendelijke bodembedekkers, wij bieden een divers assortiment tuinplanten die perfect passen bij het klimaat van Beekbergen.

  • Persoonlijke service: Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de ideale planten voor uw specifieke behoeften.

Ontdek onze tuinplanten

  • Bloeiende bloemen en planten: Laat uw tuin opfleuren met onze kleurrijke bloemen die gedijen in het Beekbergse klimaat. Van vroege lente tot late herfst hebben wij de perfecte bloeiende planten voor elk seizoen.

  • Siergrassen en bodembedekkers: Creëer een natuurlijke en onderhoudsarme tuin met onze selectie siergrassen en bodembedekkende planten. Perfect voor een charmante en duurzame tuininrichting.

  • Schaduwminnende planten: Benut schaduwrijke plekken in uw tuin met onze schaduwminnende planten. Transformeer donkere hoekjes tot bloeiende oases met onze zorgvuldig geselecteerde variëteiten.

Waar te vinden?

U vindt Tuincentrum Tullekensmolen aan Tullekensmolenweg 37 in Beekbergen. Onze openingstijden zijn afgestemd op uw drukke schema, zodat u altijd welkom bent om inspiratie op te doen en deskundig advies te ontvangen.

Begin uw tuinavontuur

Bezoek Tuincentrum Tullekensmolen vandaag nog en laat uw tuin tot leven komen. Ontdek de magie van lokale tuinplanten en transformeer uw buitenruimte tot een ware oase van groen.

Plan uw route