Kamerplanten

Sinds de uitbreiding van onze winkel kun je nu ook bij ons terecht voor kamerplanten! Bekijk ons aanbod aan kamerplanten waarmee je jouw interieur een speels en levendige uitstraling geeft. Kies voor een grote kamerplant om meer ruimte te creëren, of een paar kleine planten die je ergens op kunt zetten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kun je ook denken aan een aantal hangplanten waarmee je jouw interieur verticaal een stuk groener maakt. 

Filter op Verberg filters
1 - 5 van 5 producten

Kamerplanten bestellen

Kamerplanten zijn een populaire en stijlvolle manier om leven en kleur aan uw huis of kantoor toe te voegen. Ze niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook bekend staan om hun luchtzuiverende eigenschappen. Bovendien zijn ze een geweldige manier om uw binnenmilieu te verbeteren en te ontspannen na een drukke dag. Er zijn een enorme verscheidenheid aan kamerplanten beschikbaar, dus er is altijd wel een plant die bij uw stijl en levensomstandigheden past. Of u nu op zoek bent naar een kleine, gemakkelijk te verzorgen cactus of een indrukwekkende palmboom, er is een kamerplant voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Voeg vandaag nog wat groen aan je leven toe en geniet van de vele voordelen van kamerplanten!

Top 5 populaire kamerplanten

  • Ficus benjamina (Weepboom): Dit is een populaire keuze vanwege zijn mooie, gevouwen bladeren en zijn gemakkelijke verzorging. Hij doet het goed in indirect zonlicht en houdt van regelmatig water geven.
  • Philodendron: Deze planten zijn bekend om hun mooie, groene bladeren en zijn gemakkelijk te verzorgen. Ze doen het goed in indirect zonlicht en houden van regelmatig water geven.
  • Sansevieria (Vrouwentong): Deze plant wordt ook wel de "luie man's plant" genoemd vanwege zijn gemakkelijke verzorging. Hij houdt van indirect zonlicht en hoeft maar een keer per week te worden bewaterd.
  • Alocasia (Elephant's Ear): Dit is een opvallende plant met grote, velachtige bladeren in een scherp punt. Hij houdt van indirect zonlicht en hoeft maar een keer per week te worden bewaterd.
  • Spathiphyllum (Peace Lily): Dit is een prachtige plant met witte bloemen en diepgroene bladeren. Hij houdt van indirect zonlicht en hoeft maar een keer per week te worden bewaterd.

Hoe kies je nieuwe kamerplanten?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuwe kamerplant:

  • Standplaats: Zorg ervoor dat je een goede plek hebt voor de plant, rekening houdend met de licht- en waterbehoefte van de plant.
  • Grootte: Overweeg hoe groot de plant op termijn zal worden en of je voldoende ruimte hebt voor de plant op de gekozen standplaats.
  • Verzorging: Sommige planten zijn gemakkelijker te verzorgen dan andere, dus overweeg hoeveel tijd en moeite je bereid bent te investeren in het verzorgen van de plant.
  • Persoonlijke voorkeur: Kies een plant die bij je eigen persoonlijke stijl past en die je mooi vindt.
  • Gezondheid: Zorg ervoor dat de plant die je koopt gezond is en geen tekenen van ziekte of schade vertoont.

Kamerplanten met bijpassende potterie

Ben je op zoek naar de juiste pot voor jouw nieuwe kamerplanten? Die vind je ook in het assortiment van Tuincentrum Tullekensmolen! Bekijk ons online aanbod aan potterie, of kom langs in onze winkel!