Tuinplanten kopen nabij Dieren

Voor tuinplanten nabij Dieren bent u bij Tuincentrum Tullekensmolen aan het juiste adres. Al decennia lang is het ons doel de beste tuinplanten en kamerplanten van de kweek aan te bieden om uw tuin leven te geven. Daarom vindt u bij ons een ruim assortiment met de mooiste tuinplanten voor een groene tuin het hele jaar door. Kom langs bij Tuincentrum Tullekensmolen bij Dieren voor alles, van vaste tuinplanten tot eenjarigen en van klimplanten tot fruitbomen.

Tuinplanten voor ieder seizoen

Er zijn veel verschillende soorten tuinplanten voor uw tuin nabij Dieren. Zo zijn er winterharde tuinplanten die het hele jaar groen blijven en seizoensplanten met ieder een eigen bloeiperiode. Door verschillende soorten tuinplanten te combineren kunt u het hele jaar door genieten van bloeiende tuinplanten. Het kiezen van verschillende planten heeft niet alleen invloed op hoe uw tuin eruit ziet, maar ook op hoe deze ruikt en welke insecten erop afkomen. Lavendel is een voorbeeld van een wintergroene plant die ook nog eens ontzettend lekker ruikt en vlinders en bijen aantrekt. Wilt u meer weten over de meest geschikte planten voor uw tuin? Kom dan vooral langs bij Tuincentrum Tullekensmolen waar onze tuinexperts voor u klaar staan met advies voor uw tuin!

Koop tuinplanten in ons tuincentrum of bestel ze in onze webwinkel! 

Niet alleen in ons tuincentrum in Beekbergen vindt u ons assortiment tuinplanten en kamerplanten, ook in onze webshop kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken. Zo kunt u eenvoudig uw tuinplanten in of nabij Dieren laten bezorgen. Bent u op zoek naar een bepaalde tuinplant of kamerplant, maar staat deze er niet tussen in onze webshop of in ons tuincentrum? Neem dan contact met ons op of vraag een van onze experts in ons tuincentrum naar de mogelijkheden om de plant te bestellen. Wij helpen u graag alles te vinden om uw tuin in te richten zoals u dat voor ogen heeft!

De meest populaire tuinplanten op een rij

Bij Tuincentrum Tullekensmolen bij Dieren kunt u het hele jaar door inspiratie opdoen voor uw tuin. Wilt u voor uw bezoek al nadenken over tuinplanten voor uw tuin? Wij hebben de meest populaire tuinplanten voor u op een rij gezet:

  • De hortensia is een van de meest geliefde planten in Nederlandse tuinen, omdat deze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is en makkelijk te onderhouden is;

  • Ook viooltjes zijn reuze populair, maar dit is dan ook een heel breed begrip. Er zijn wel meer dan 400(!) soorten viooltjes. Er is dus altijd een perfecte soort viooltjes voor uw tuin;

  • Een winterharde plant die ook nog eens ontzettend mooi is én lekker ruikt? Rozen zijn veelzijdige planten die iedere tuin afmaken;

  • Eerder schreven we al over lavendel als de ideale tuinplant voor uw tuin nabij Dieren, maar ook de vlinderstruik is zo een mooie tuinplant die vlinders en bijen aantrekt voor een echt levendige tuin in de lente en zomer;

  • Om een kale muur of schutting op te vullen is klimop ideaal. Zo heeft u niet alleen op de grond, maar ook op ooghoogte mooi groen in de tuin!

Bij Tuincentrum Tullekensmolen gelegen in Beekbergen hebben wij niet alleen een ruim assortiment tuinplanten en kamerplanten, maar staan onze medewerkers ook doordeweeks én in het weekend voor u klaar met persoonlijk advies voor uw huis en tuin. Wij zien u graag terug bij Tuincentrum Tullekensmolen, hét tuincentrum voor tuinplanten nabij Dieren.

Plan uw bezoek!

Plan uw route