Haagplanten Brummen

Voor haagplanten in de buurt van Brummen zit u bij Tuincentrum Tullekensmolen goed! Haagplanten zijn ideaal om groen toe te voegen aan uw tuin en privacy te creëren. Daarnaast kunt u haagplanten ook klein snoeien om op een unieke manier uw perk af te bakenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor haagplanten in uw tuin? Kom dan langs bij Tuincentrum Tullekensmolen in Beekbergen, waar onze medewerkers u graag tips en advies geven!

 

Haagplanten Deventer

Haagplanten kopen bij Brummen

Met haagplanten creëert u natuurlijke afbakeningen in en om uw tuin. Wij hebben een aantal tips voor haagplanten in uw tuin voor u op een rij gezet: 

  • In een kleinere of middelgrote tuin is niet altijd ruimte om een perk met tuinplanten aan te leggen. Met haagplanten bij Brummen kunt u uw tuin dan alsnog groen maken. 

  • Uw schutting vervangen met een haag zorgt er al snel voor dat uw tuin er een stuk levendiger uitziet. 

  • Daarnaast houden haagplanten goed de wind tegen, waardoor u in uw tuin goed uit de wind kunt zitten. 

Ons assortiment haagplanten en andere tuinplanten vindt u in ons tuincentrum in Beekbergen of in onze webshop!

 

Haagplanten ApeldoornHaagplant nabij ApeldoornHaagplant Apeldoorn

Tuincentrum Tullekensmolen in Brummen.

Tuincentrum Tullekensmolen is al decennia lang hét tuincentrum van Brummen en omstreken. Naast een uitgebreid assortiment planten, kunt u bij ons namelijk terecht voor een prachtige omgeving om inspiratie voor uw tuin op te doen. Daarnaast staan onze tuin experts graag voor u klaar om al uw vragen over uw tuinaanleg te beantwoorden en de beste tips te geven voor uw tuin. We zien u graag terug bij ons tuincentrum met een ruime keuze in haagplanten bij Brummen.

 

Wintervaste haagplanten voor uw tuin!

Haagplanten zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor verschillende plekken in de tuin. Voor de afbakening van uw tuin en voor het creëren van privacy zijn wintervaste haagplanten een goede keuze. Wintervaste planten zijn planten die ook in de winter hun bladeren houden en dus het hele jaar lang groen zijn. Populaire wintervaste haagplanten zijn:

  • De buxus is een bekende haagplant. Deze fel groene plant is eenvoudig in verschillende vormen te snoeien;

  • Een andere populaire winterharde haag is de levensboom. In deze haag zitten de bladeren en takken dicht op elkaar, wat het perfect maakt om meer privacy te creëren;

  • De taxus lijkt een beetje op de levensboom. De taxus is een groene haag die makkelijk te onderhouden en bij te snoeien is.

U vindt de verschillende haagplanten in ons tuincentrum in Beekbergen. Kom daarom snel langs bij Tuincentrum Tullekensmolen voor haagplanten bij Brummen.

Plan uw bezoek vanuit Brummen