Boomkwekerij Apeldoorn

Bij onze boomkwekerij bij Apeldoorn vindt u de mooiste bomen en planten voor uw tuin! Bij Tuincentrum Tullekensmolen hebben wij al decennia ervaring in het kweken en verkopen van gezonde bomen en planten van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers het hele jaar door voor u klaar met de beste tips en adviezen voor uw tuin. Voor de beste planten nabij Apeldoorn voor uw tuinaanleg of voor persoonlijk advies van onze tuinexperts komt u daarom naar Tuincentrum Tullekensmolen in Beekbergen.

 

Boomkwekerij

 

Inspiratie opdoen bij onze boomkwekerij bij Apeldoorn

Uw tuin inrichten kunt u helemaal doen naar uw wensen, dat is natuurlijk wat het zo leuk maakt! Wilt u inspiratie opdoen voor het kiezen van de beste planten en bomen voor uw tuin? Kom dan langs bij onze boomkwekerij nabij Apeldoorn. Tuincentrum Tullekensmolen is omgeven door een park vol met de mooiste planten. Neem daarom eens de tijd om rond te lopen bij Tuincentrum Tullekensmolen bij Apeldoorn om inspiratie op te doen voor uw tuin!

Boomkwekerij Apeldoorn

Eenvoudig planten online bestellen

In Beekbergen bij Apeldoorn vindt u Tuincentrum Tullekensmolen, waar u ons assortiment bomen en planten in het echt kunt komen bekijken. Bent u op zoek naar een plant die er niet tussen staat in ons tuincentrum? Vraag een van onze tuin experts dan naar de mogelijkheden om deze te bestellen. Daarnaast vindt u verschillende producten uit ons assortiment ook in onze webwinkel. Zo bestelt u eenvoudig planten en tuinartikelen tot aan uw deur. Voor het volledige assortiment van onze boomkwekerij bij Apeldoorn komt u echter naar ons tuincentrum, waar u inspiratie op kunt doen voor uw huis en tuin!

 

De beste bomen voor een kleine of middelgrote tuin

Bomen zijn ideaal om te planten in uw tuin, omdat ze vogeltjes aantrekken en privacy bieden. Daarnaast zijn er veel bomen die ontzettend goed groeien in het Nederlandse klimaat. Heeft u een kleine tot middelgrote tuin en denkt u na over het planten van een boom? Dan zijn deze bomen voor kleine tot middelgrote tuinen perfect:

  • Krentenboompjes zijn kleine bomen met een smalle stam, die wijd uitloopt. U kunt de boom eenvoudig klein houden door deze te snoeien op de grootte die past bij uw tuin;

  • De judasboom is nog zo een boom met een smalle stam, die mooi breed bloeit. Aan de judasboom groeien mooie felroze bloemen in het voorjaar, die warm geel worden in de herfst;

  • Een andere perfecte boom voor een kleine tot middelgrote boom is de Japanse esdoorn. Deze boom groeit traag, wat hem perfect maakt voor een tuin met iets minder ruimte. 

Bekijk ons assortiment bomen in onze boomkwekerij bij Apeldoorn

 

Plan uw bezoek!