Kerstbomen kopen bij Tuincentrum Tullekensmolen

Bij Tuincentrum Tullekensmolen staan we ieder jaar met veel plezier voor u klaar met een zeer groot aanbod aan kerstbomen. Een kerstboom tijdens de kerst maakt uw huis een stuk gezelliger. Mooi versierd met lichtjes, de leukste kerstballen en natuurlijk de kerstpakjes onder de boom. Want zeg nou eerlijk, een huis zonder kerstversiering is toch minder gezellig tijdens de donkere dagen.

Plan uw route

Tuincentrum Tullekensmolen ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Waarom kiezen voor onze kerstbomen? 

  • Versheid gegarandeerd: Onze kerstbomen worden met zorg gekweekt en geselecteerd, zodat u verzekerd bent van een boom die niet alleen mooi is, maar ook heerlijk geurt.
  • Stijlvolle variëteit: Of u nu een traditionele kerstboom wenst met de Nordmann of de voorkeur geeft aan de charmante blauwspar, wij hebben de perfecte boom om aan uw stijl te voldoen.
  • Lokale sfeer, lokale trots: Tuincentrum Tullekensmolen is geworteld in de Beekbergse gemeenschap. Met onze kerstbomen brengen we niet alleen vreugde, maar ook een vleugje lokale trots naar uw huis.

Volle kerstbomen van hoge kwaliteit

In ons tuincentrum hebben we naast een grote selectie vaste planten, eenjarige planten, meerjarige tuinplanten en fruitbomen ook kerstbomen van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een Nordmann kerstboom? Aangezien wij een boomkwekerij hebben, zorgen wij ervoor dat onze kerstbomen van hoge kwaliteit zijn, zo ook onze Nordmann kerstbomen. Volle takken en minder kans op snel uitvallen. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om u goed te adviseren. Daarom helpen we u graag om de ideale kerstboom te vinden. Kies hieronder uw regio en lees verder voor meer informatie!

Meer dan alleen bomen: Kerstdecoraties en advies!

Naast kerstbomen biedt Tuincentrum Tullekensmolen een scala aan prachtige kerstdecoraties om uw feestdagen extra speciaal te maken. Ons deskundige personeel staat klaar om u te adviseren over de perfecte boom en bijpassende versieringen.

Vind ons gemakkelijk in Beekbergen!

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, vooral tijdens de feestdagen. Daarom vindt u Tuincentrum Tullekensmolen handig gelegen op Tullekensmolenweg 37, zodat u snel en eenvoudig de perfecte kerstboom kunt kiezen.

Plan uw route